'Life is not a rehearsel, Life is the real thing'
M. Kets de Vries

U kunt Winny Burgers inschakelen voor:

- Begeleiding van projectleiders
- Individuele coaching voor leidinggevenden
- Begeleiding bij intercollegiaal overleg of intervisie

Leidinggeven is soms eenzaam aan de top. Een coach kan net dat duwtje in de rug betekenen waardoor u een stap verder kunt zetten. Ook als u bijvoorbeeld in een nieuwe baan bent begonnen of nieuw bent als leidinggevende. Of als u voor het eerst een project leidt of een bestuur gaat adviseren.

Het doel van coaching is te bereiken dat je doet wat je wilt en wat je kunt. Dit klinkt simpel, maar we weten niet altijd wat we willen en doen soms dingen die we niet kunnen of niet willen doen. Of we doen de hele dag van alles 'omdat het moet'. Dat kan anders.

Het doel van coaching is om u andere paden aan te reiken dan u tot nu toe gewend was. Zodat u uw energie effectief en efficiŽnt kunt gebruiken, u meer kunt doen ťn meer tijd overhoudt.

Het doel van coaching is dat u weer geÔnspireerd verder gaat.

Werkwijze

Eerst maken we kennis met elkaar en bespreken we de inhoud van de coaching. Dat kan telefonisch of tijdens een persoonlijk gesprek. Afhankelijk van de vraag volgt meestal een eerste serie van vijf gesprekken. Het vijfde gesprek sluiten we af met een evaluatie waarin we besluiten of en hoe we verder gaan. Voordat we aan de slag gaan, ontvangt u altijd eerst een offerte. Deze kan desgewenst aan uw werkgever worden gericht.

Wilt u meer informatie of meteen een afspraak maken? Neemt u dan contact met mij op.
Ik ben altijd in voor en vrijblijvend gesprek. 06 - 266 122 90